skip to main content

VILLA
DE LOFT


economisch bouwen

energie+

korte bouwtijd

stalen bouwsysteem

ontwerp op maat

Kubistische woning
model B
Begane grond kubistische villa
model B, begane grond
Villa de Loft

Bij een Villa de Loft woning is de constructie van staal met gevels en daken van sandwichpanelen. Voor de gevel- en dakafwerking kan gekozen worden uit vele materialen, waardoor u een persoonlijke stijl voor de woning kunt kiezen aan de buitenzijde. Tevens is een industriële uitstraling met het principe “ruwbouw is afbouw” kenmerkend. Een Villa de Loft is een slimme, economische en energieneutrale woning met goede prijs-kwaliteitverhouding en met een korte bouwtijd.

Alle modellen van het Villa de Loft bouwconcept hebben een vrije overspanning waardoor er samen met u als opdrachtgever een uniek plan op maat uitgewerkt kan worden. Vele indelingen zijn mogelijk, zoals een ruime leefruimte met een vide/loft of een levensloopbestendige indeling met slaapkamer op de begane grond.

Indeling Model B

Model B is een brede kubistische woning van het Villa de Loft bouwconcept. De woning heeft een stalen bouwsysteem en heeft door de vrije overspanning geheel vrij indeelbare plattegronden. Afhankelijk van de door u gekozen afmeting en dakhoogte kan de indeling geheel op maat voor u aangepast worden.

Het basismodel B heeft een afmeting van 12,00m x 8,40m tussen de buitenwanden.

De begane grond heeft een heel royale leefruimte met een vide aan de achtergevel. Door de glazen vliesgevel en de vide aan de achterzijde van de woning ontstaat er een lichte open ruimte, een “Loft”. De open galerij op de verdieping is bij uitstek geschikt om er een werkplek te realiseren. Door het platte dak van Model B is de gehele vloeroppervlak op de verdieping functioneel en efficiënt in te delen. Er bevinden zich tevens drie slaapkamers en een badkamer.