skip to main content

VILLA
DE LOFT


economisch bouwen

energie+

korte bouwtijd

stalen bouwsysteem

ontwerp op maat

Ruime loftwoning
model K
Plattegrond loftwoning
model K, begane grond
Villa de Loft

Bij een Villa de Loft woning is de constructie van staal met gevels en daken van sandwichpanelen. Voor de gevel- en dakafwerking kan gekozen worden uit vele materialen, waardoor u een persoonlijke stijl voor de woning kunt kiezen aan de buitenzijde. Tevens is een industriële uitstraling met het principe “ruwbouw is afbouw” kenmerkend. Een Villa de Loft is een slimme, economische en energieneutrale woning met goede prijs-kwaliteitverhouding en met een korte bouwtijd.

Alle modellen van het Villa de Loft bouwconcept hebben een vrije overspanning waardoor er samen met u als opdrachtgever een uniek plan op maat uitgewerkt kan worden. Vele indelingen zijn mogelijk, zoals een ruime leefruimte met een vide/loft of een levensloopbestendige indeling met slaapkamer op de begane grond.

Indeling Model K

Model K is de compacte kubistische woning over drie lagen van het Villa de Loft bouwconcept. Ook deze woning heeft een stalen bouwsysteem en door de vrije overspanning geheel vrij indeelbare plattegronden. Door de geringere breedte van de woning is dit model bij uitstek geschikt voor een binnenstedelijke oplossing, maar is natuurlijk ook op ruimere locaties een optie.

Het basismodel K heeft een afmeting van 12,00m x 6,10m tussen de buitenwanden, een vide op de 1e verdieping en een dakterras op de 2e verdieping. Op de begane grond liggen de twee leefruimtes gescheiden van elkaar aan de kopgevels. In het midden liggen de trap de bijkeuken en de technische ruimte. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met een badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich de grote slaapkamer met een tweede badkamer en een garderoberuimte.

Afhankelijk van de door u gekozen afmeting en dakhoogte kan de indeling geheel op maat voor u aangepast worden. Kiest u er bijvoorbeeld voor om geen vide te plaatsen of de gehele tweede verdieping te bebouwen zijn er 3 tot 4 slaapkamers extra mogelijk. Zo kan model K een oplossing worden voor grote gezinnen. Bespreek de mogelijkheden met ons!