skip to main content
Villa de Loft

Bij een Villa de Loft woning is de constructie van staal met gevels en daken van sandwichpanelen. Voor de gevel- en dakafwerking kan gekozen worden uit vele materialen, waardoor u een persoonlijke stijl voor de woning kunt kiezen aan de buitenzijde. Tevens is een industriële uitstraling met het principe “ruwbouw is afbouw” kenmerkend. Een Villa de Loft is een slimme, economische en energieneutrale woning met goede prijs-kwaliteitverhouding en met een korte bouwtijd.

Alle modellen van het Villa de Loft bouwconcept hebben een vrije overspanning waardoor er samen met u als opdrachtgever een uniek plan op maat uitgewerkt kan worden. Vele indelingen zijn mogelijk, zoals een ruime leefruimte met een vide/loft of een levensloopbestendige indeling met slaapkamer op de begane grond.

Model S-L (Large)

Model S-L heeft een afmeting van 13,60m x 7,80m tussen de buitenwanden.

Tevens zijn bij Model S-L de lichttoetreding en ruimte kenmerkend. Bij het basismodel zijn de gevels van metalen profielplaat, in dit geval zijn de gevels uitgevoerd met houten delen. Bij de indeling van deze woning is gekozen om de woonkamer met een vide aan de achterkant te plaatsen en de woonkeuken met een ruim kookeiland aan de voorzijde van de woning. Door de glazen pui met vide aan de achterzijde van de woning ontstaat er een fraaie leefruimte met veel daglicht. Op de verdieping bevinden zich tevens drie slaapkamers en een badkamer. Natuurlijk kan ook bij Model S-L een levensloopbestendige indeling op maat gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden.