skip to main content

LANDELIJKlandelijke huizen & schuurwoningen


Wonen in de natuur.Ter plaatse van een oude bestaande champignonkwekerij achter de bestaande woningen te Alem zijn twee vrijstaande eigentijdse woningen in landelijke omgeving voor de commerciële markt ontwikkeld die binnenkort in de verkoop zullen komen.

Omdat de kopers van de twee nieuwe woningen nog niet bekend zijn is een flexibel plan ontworpen in eigentijdse landelijke architectuur, passend in het gebied. De kopers hebben nog vele keuzemogelijkheden. Keuzes zijn o.a. het plaatsen van een veranda , een carport, een dakkapel en een deel van de materialisatie van het exterieur.

De woningen hebben een ruime leefruimte op de begane grond, een berging en bijkeuken en optioneel een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich tevens vier slaapkamers, een inloopkast en een badkamer met verschillende indelingsmogelijkheden. De woningen zijn landelijk gelegen op heel ruime percelen met een prachtige tuin met mooi weids uitzicht. Kortom: een fantastische landelijke locatie en toch is het maar een kwartiertje rijden vanaf de A2 en Zaltbommel.