skip to main content

LANDELIJKlandelijke huizen & schuurwoningen


Wonen in Kasteelpark.Het ontwerp van deze villa sluit perfect aan op de beeldkwaliteitseisen van het plan ‘Kasteelpark’ te Ammerzoden. Door de strakke rieten kap, de omkaderde antraciete dakkapellen en de wit gestucte veranda ontstaat een eigentijdse landelijke woning.
De woning kenmerkt zich door ruime woonvertrekken die in halfopen verbinding met elkaar staan, waardoor iedere ruimte voor zich toch een eigen karakter heeft. De naar de zon en de tuin georiënteerde leefvertrekken worden beschermd tegen de zon in de zomermaanden door ruime overstekken. Door de grote raampartijen vloeien de binnen- en buitenruimtes in elkaar over en heeft men prachtig uitzicht op de tuin.
Dit huis heeft een toekomstgerichte indeling met de master-bedroom met walk-in-closet en badkamer en-suite op de begane grond. Door de ligging aan de voorzijde van het huis staat de ouderslaapkamer direct in verbinding met de kinderkamers op de verdieping. Dé woonoplossing voor de korte en lange termijn voor deze familie.

Artikel The Art Of Living - Wonen in KasteelparkIn 2021 heeft het blad The Art Of Living een uitgebreid artikel besteed aan deze woning.
Lees hier het artikel. (pdf, 7,63Mb)