skip to main content

MODERNmodern en eigentijdse huizen


Moderne villa in Rosmalen.Op een ruim perceel in Rosmalen wordt deze vrijstaande villa gerealiseerd. Onze opdrachtgevers wensen een woning met veel uitstraling en met een plat dak. Het geldende bestemmingsplan voor het bouwperceel laat een beperkte bouwhoogte toe.
Wij hebben een passend en creatief ontwerp gemaakt, zodanig dat de villa, door de breedte van de voorgevel en de toegepaste materialisatie, de ruimtelijke uitstraling krijgt die onze opdrachtgevers voor ogen hadden.

Het ontwerp bestaat uit meerdere volumes die in hoogte en materiaal verschillen en samen een eenheid vormen. In het midden van de voorgevel bevindt zich de ruime entree, die bij binnenkomst door een grote vide over twee lagen aangenaam en ruimtelijk overkomt. Extra daglicht komt door de grote ramen op de verdieping naar binnen. De woning oriƫnteert zich met de woonruimtes naar de vrij liggende tuin en parkgebied. Naar de straat is de villa meer gesloten zodat er voldoende privacy ontstaat. Door de ruime en transparante entreepartij blijft de gastvrijheid en toegankelijkheid van de villa gewaarborgd.